M-Rely – Bowen Therapie Venlo

Lichamelijke balans in een handomdraai

Wie is Ela Fica?over Ela Fica-Dragutu

 

Vanuit mijn oneindige belangstelling naar gedrag en beweging van mensen heb ik een aantal jaren geleden besloten om mij te verdiepen in de interessante materie van de Bowen Therapie. Vooral mijn wens om zowel kinderen als volwassenen en senioren te bevrijden van spanningsklachten in het lichaam zijn van doorslaggevende betekenis geweest voor mijn keuze voor deze schitterende, van oorsprong Australische, therapie.

                                                                                       

Balans

Ik zorg via de Bowen Therapie dat er weer een gezonde balans in het lichaam komt zodat mijn cliënten uiteindelijk weer op ontspannen wijze kunnen functioneren in het dagelijkse leven en op het werk. Mijn missie is simpel en overzichtelijk: “Hoe behaal ik samen met mijn cliënt het best mogelijke resultaat voor balansverbetering?”

 

Bowen Therapie

Voordat ik de opleiding tot Bowen therapeute heb afgerond, was ik docente lichamelijke opvoeding en sport. Ik heb zodoende ruim twaalf jaar lang intensief samengewerkt met kinderen, jeugdigen en jongeren in de diverse leeftijdscategorieën. Omdat ik steeds meer geïntrigeerd raakte door gedrag en beweging en vooral door de externe omstandigheden die het lichamelijke gedrag beïnvloedden, ben ik een studie Bowen Therapie gaan volgen. Mijn eindscriptie die behoort tot de uitvoerige studie Bowen is een afrondende fase en dat wil dus zeggen dat ik vanaf januari 2017 een zelfstandige en vooral trotse therapeute ben in de Bowen Therapie.

 

Herstel

In mijn praktijk staat de cliënt centraal en niets en niemand anders. Voor mij is een behandeling pas geslaagd als de cliënt bij afronding van de behandelingen aangeeft weer controle te hebben over lichaam en geest en dus de juiste balans heeft hervonden. Ik werk vanuit pure liefde voor het vak en met een eerlijk streven om werkelijke veranderingen aan te bieden voor een verantwoord herstel. Alles uiteraard in een aangename sfeer van wederzijds respect en vertrouwen.

 

Op dus naar zelfherstel! Neem dus de stap naar mijn Bowen kliniek. Uw pijnklacht is bij mij in goede handen

 

Ela Fica-Dragutu

Bowen Therapeute

Venlo

Contact Ons

Bedankt dat u met ons contact opneemt. Vermeld duidelijk in uw bericht hoe wij contact met u kunnen opnemen.

Sending

©2023 Powered by MRELY Multimedia

Log in with your credentials

Forgot your details?

All for Joomla All for Webmasters