M-Rely – Bowen Therapie Venlo

Lichamelijke balans in een handomdraai

Oorsprong Bowentherapie

De Bowen Therapie vindt zijn wortels in Australië en is ontwikkeld door Tom Bowen (1916-1982).

Deze Australiër heeft in de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw de basis gelegd voor de therapie waar vandaag de dag veel cliënten baat bij hebben. De therapie is nog relatief onbekend in ons land, maar de naamsbekendheid groeit dagelijkse door vele positieve

Ervaringsdeskundigen in Nederland. Bowens basisidee om lichaamseigen herstelfuncties te activeren werpt nu dus ook in Europa zijn vruchten af.

 

Bowen Therapie en pijnvrij

De Bowentherapie werd Down Under in de jaren zestig en zeventig een zeer beproefde en effectieve behandeling met gemiddeld circa 13.000 patiënten op jaarbasis die therapeut Bowen bezochten. Dat kwam neer op 50 tot 60 cliënten per dag die na behandelingen vaak volledig pijnvrij, tevreden en opgelucht zijn praktijk verlieten. De therapeutisch behandelingen werden uniek genoemd met verbazingwekkende resultaten en daar konden duizenden Australiërs enthousiast over meepraten.

 

Geschiedenis van Bowen Therapie

In 1974 maakte Tom Bowen kennis met Oswald Rentsch en Bowen maakte hem duidelijk dat deze therapeutische methode een positieve invloed kon hebben op de gehele mensheid. Na Bowens dood heeft Rensch de daad bij het woord gevoegd en in 1986 heeft hij de Bowen Therapie wereldkundig gemaakt. In 1987 heeft dit geleid tot de Bowen Academy of Australia en inmiddels zijn wereldwijd ongeveer 12.000 Bowen therapeuten actief.

Contact Ons

Bedankt dat u met ons contact opneemt. Vermeld duidelijk in uw bericht hoe wij contact met u kunnen opnemen.

Sending

©2023 Powered by MRELY Multimedia

Log in with your credentials

Forgot your details?

All for Joomla All for Webmasters