M-Rely – Bowen Therapie Venlo

Lichamelijke balans in een handomdraai

Wat doet Bowen Therapie?

De Bowen Therapie is een geneeswijze waarbij het zelf herstellend  vermogen van het lichaam word geactiveerd. De Bowen Therapie is een milde en bijzonder effectieve manuele behandelmethode waarbij fysieke impulsen via de handen de lichamelijke disbalans bij de cliënt opheffen. Het gezonde evenwicht wordt dus weer hersteld.

 

Bowen Therapie en fascieweefsel

De therapie is zacht en subtiel en kenmerkt zich door met de vingers zacht rollende, afwisselende bewegingen te maken over spieren, pezen, zenuwen of banden. Uiteindelijk zal dit leiden tot actieve impulsen die uitkomen bij het fascieweefsel. Dit weefsel wordt ook wel bindweefsel genoemd en wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat het fasciale weefsel functies heeft in ons lichaam die te vergelijken zijn met de werking van onze hersenen.

 

Bowen Therapie en persoon als geheel

De Bowen Therapie zal de spanning in de fascie tot normale verhoudingen terugbrengen en dat heeft positieve effecten op het volledig bewegingsapparaat. De fascie is het best voor te stellen als een ingewikkeld web dat door het gehele lichaam loopt en waarin alle weefsels met elkaar in contact staan. Lokale verstoringen kunnen leiden tot negatieve invloeden op het hele lichaam.  Bij Bowen Therapie staat het gehele lichaam centraal en niet alleen de geïsoleerde klacht. Dit leidt uiteindelijk tot succesvolle absentie van negatieve symptomen.

Contact Ons

Bedankt dat u met ons contact opneemt. Vermeld duidelijk in uw bericht hoe wij contact met u kunnen opnemen.

Sending

©2023 Powered by MRELY Multimedia

Log in with your credentials

Forgot your details?

All for Joomla All for Webmasters