M-Rely – Bowen Therapie Venlo

Lichamelijke balans in een handomdraai

Resultaten Bowen Therapie

De Bowen Therapie heeft verrassend vaak het gewenste resultaat en een groot aantal effectstudies hebben aangetoond dat de Bowen techniek werkt. De basis van de effectiviteit van de behandeling ligt in de rust en ontspanning en aan de ‘herinnering´ van het lichaam aan de juiste, natuurlijke balans. Ontspanning zorgt voor opheffing van blokkades en dus voor een succesvol herstel.

 

80% positieve resultaten

Het lichaam van de cliënt gaat dus veranderen en het is van belang dat de resultaten van de Bowen therapie goed, compleet en professioneel worden vastgelegd. Daarom besteedt de Bowen Therapie veel aandacht aan een goede verslaglegging. Elke afspraak en iedere voortgang van de therapie wordt uitvoering besproken, geëvalueerd en vastgelegd. Onderzoek toont aan dat Bowen behandelingen zorgen voor een slagingspercentage van ruim 80%. Het is In ieder geval verantwoordelijk  voor een aanzienlijke vermindering van de klachten of herstel van de juiste balans: indrukwekkende cijfers!

 

Oplossen klachten met Bowen behandelingen

Bowen heeft zijn kracht bewezen en heeft aan veel klachten een bijzondere bijdrage geleverd. Vele cliënten met onder andere sportblessures, rug-, nek-, knie-, enkel- en schouderklachten, RSI, instabiliteit van de bekkens hooikoorts, migraine, Cara, artritis, fibromyalgie, vermoeidheidsklachten, lymfeoedeem, ademhalings- en nierproblemen hebben baat gehad bij de Bowen Therapie.

Contact Ons

Bedankt dat u met ons contact opneemt. Vermeld duidelijk in uw bericht hoe wij contact met u kunnen opnemen.

Sending

©2024 Powered by MRELY Multimedia

Log in with your credentials

Forgot your details?

All for Joomla All for Webmasters