M-Rely – Bowen Therapie Venlo

Lichamelijke balans in een handomdraai

Adviezen tijdens of na de Bowen Behandeling

Het is van groot belang om te weten dat de Bowen Therapie niet gebruikt mag worden ter vervanging van medisch advies of medische behandeling. Het is geen alternatief. Raadpleeg bij twijfel dus altijd uw huisarts.

 

Bowen Therapie en andere therapieën

Het is tevens aan te bevelen om in de periode van de Bowen behandelingen geen fysiotherapie, osteopathie of soortgelijke therapieën te volgen omdat het lichaam dan te veel of zelfs tegengestelde prikkels krijgt. Medicijnen of behandelingen die door artsen of specialisten wel worden goedgekeurd in combinatie met Bowen behandelingen, zijn uiteraard wel toegestaan.

 

Het zelfherstellende vermogen na een behandeling

Nadat een behandeling heeft plaatsgevonden, gaat het lichaam actief verder met het zoeken naar balans en herstel. Daarom is het van belang dat de cliënt veel water drinkt en regelmatig beweegt. Dit om het zelfherstellende vermogen te stimuleren en te ondersteunen. De zoektocht naar balans zal namelijk zorgen voor meer afvalstoffen die het lichaam dienen te verlaten en deze worden effectiever afgevoerd bij beweging en regelmatige waterinname. Wel wordt geadviseerd om in sport of werk overbelasting of eenzijdige belasting te voorkomen. Het lichaam moet immers wel de tijd krijgen om te herstellen.

Contact Ons

Bedankt dat u met ons contact opneemt. Vermeld duidelijk in uw bericht hoe wij contact met u kunnen opnemen.

Sending

©2023 Powered by MRELY Multimedia

Log in with your credentials

Forgot your details?

All for Joomla All for Webmasters