M-Rely – Bowen Therapie Venlo

Lichamelijke balans in een handomdraai

De behandeling met Bowen Therapie

Een behandeling volgens de Bowen principes staat garant voor een bijzonder zachte, doeltreffende behandelmethode. Lokale behandelingen aan het lichaam zullen zorgen voor een keten aan reacties door het gehele lichaam. De eerste Bowen behandeling duurt ongeveer 75  minuten. Dit is inclusief een intakegesprek.

 

Bowen therapie en de behandeling

Bowen therapie behandelt je lichaam als geheel en gaat op zoek naar de juiste balans. Dit gebeurt uiteraard niet van vandaag op morgen: Bowen heeft een effectieve inwerkingstijd van zeven tot tien dagen. Soms kan het echter langer duren. Dit is vanzelfsprekend afhankelijk van de aard van de klachten. De behandelingen zullen 45 minuten tot een uur duren en tijdens deze behandelingen is het van groot belang dat de cliënt korte pauzes alleen gelaten wordt om het lichaam de kans te geven adequaat te reageren op de aangeboden prikkels van de behandelaar. Dit is een wezenlijk onderdeel van de Bowen Therapie en erg belangrijk voor het herstel van het lichaam. Aangezien krachtige manipulaties geen onderdeel vormen van de Bowen Therapie is de behandelmethode gegarandeerd pijnvrij en geschikt voor iedereen.

"hit the lat"

Aantal Bowen behandelingen

De hoeveelheid behandelingen varieert van cliënt tot cliënt maar drie tot vijf behandelingen zijn gemiddeld om de balans in het lichaam te herstellen. Is er echter sprake van een chronische aandoening, dan kan het langer duren voordat de Bowen Therapie aanslaat omdat er dan waarschijnlijk verschillende oorzaken voor disbalans zijn te vinden. De afspraken vinden wekelijks plaats, maar het kan ook voorkomen dat er twee kortere behandelingen in één week plaatsvinden.

 

De behandeling vindt plaats in een ontspannen sfeer en de zachte kenmerkende rolbewegingen met vingers en handen over de spieren van de cliënt kan zowel door dunne kleding heen of direct op de huid. Het effect van de behandeling kan drie tot tien dagen doorwerken.

Contact Ons

Bedankt dat u met ons contact opneemt. Vermeld duidelijk in uw bericht hoe wij contact met u kunnen opnemen.

Sending

©2023 Powered by MRELY Multimedia

Log in with your credentials

Forgot your details?

All for Joomla All for Webmasters