M-Rely – Bowen Therapie Venlo

Lichamelijke balans in een handomdraai

Bowen Therapie

De Bowen Therapie is een holistische manier van manuele behandeling waarbij veel aandacht wordt besteed aan de cliënt als gehele persoon. Met name de persoon in relatie tot zijn of haar omgeving is van elementaire betekenis bij de Bowen Therapie.

 

Zelfherstel door Bowen Therapie

Bij behandelingen met Bowen Therapie wordt het zelfherstellende vermogen van het lichaam geactiveerd. Het menselijke lichaam kan uitstekend vergeleken worden met de ingewikkelde verfijning van de meest krachtige computer die bij disfunctioneren van slechts één piepkleine chip niet meer goed functioneert. Dat kan in ons lichaam dus ook gebeuren.

 

Disbalans en disharmonie

Niet de computer, maar het menselijke lichaam blijft vanzelfsprekend de meest krachtige ‘machine’ in ons universum. Elke cel in het menselijk lichaam is immers, net als een chip in een pc, een apart universum in miniatuur dat bij lichamelijke klachten door middel van innerlijke instrumenten het gehele lichaam weer optimaal kan laten functioneren. Op een natuurlijke en niet-invasieve wijze zodat elke disbalans of disharmonie in het lichaam wordt verholpen om alle systemen weer optimaal te laten draaien. De zogenaamde innerlijke dokter staat dus aan de basis van de Bowen Therapie.

Contact Ons

Bedankt dat u met ons contact opneemt. Vermeld duidelijk in uw bericht hoe wij contact met u kunnen opnemen.

Sending

©2024 Powered by MRELY Multimedia

Log in with your credentials

Forgot your details?

All for Joomla All for Webmasters